Ik ben Annemarie enorm dankbaar voor haar coaching. Ik ben vier jaar geleden voor mezelf begonnen na een succesvolle loopbaan in de corporate wereld. Daarmee heb ik een goed vast maandsalaris opgegeven voor het onzekere ondernemersbestaan. Maar juist door onze gesprekken ben ik erachter gekomen dat zekerheid iets is wat ik zelf creëer door mn eigen potentieel te benutten. Van Annemarie heb geleerd om angsten los te laten en meer te vertrouwen.

Zij heeft mij mijn volle potentieel laten zien en ervaren. En mij aan de hand van de resultaten vFan de ACT test precies verteld welk potentieel ik in mezelf nog niet voldoende benut. Met hypnosetherapie heeft ze mij laten zien dat er nog veel moois voor me klaar staat. Ik heb concrete handvatten gekregen om stappen te zetten om mijn doelen te behalen.

Je bent niet alleen heel wijs, maar ook gewoon een enorm leuk mens!

Annemarie brengt niet alleen ongelooflijk veel praktijkervaring mee vanuit haar jaren als DT lid in de corporate wereld. Daarnaast is ze een van de meest belezen personen die ik ken en beschikt ze over een enorme toolkit om bijna elk probleem om te zetten in een kans. Zij combineert op natuurlijke wijze spirituele wijsheden met wetenschappelijk bewezen technieken om daarmee anderen hun volle potentieel te laten zien en helpt ze hen om die te benutten.

Zit ik vast en heb ik weer eens behoefte aan reflectie dan is Annemarie een van de weinigen die mij kan helpen. Ze daagt me uit en haalt oprecht het beste uit me.