Over mij

Mijn naam is Annemarie van den Berg. Als executive (team) coach begeleid ik professionals als management- en directieteams om hun zakelijke en persoonlijke doelen te realiseren.

Mijn roots liggen in Twente en ik woon vanaf mijn studententijd in Utrecht.

De afgelopen 33 jaar heb ik in de corporate wereld gewerkt en diverse management- en directiefuncties vervuld. Daarnaast ben ik bestuurlijk actief als commissaris. Daardoor ken ik het klappen van de zweep van de dagelijkse praktijk van managers, directieleden en commissarissen.

De rode draad in mijn loopbaan is het werken met mensen vóór mensen. Naast mijn werk ben ik altijd student en leergierig gebleven. Ik heb een rijkdom aan kennis opgedaan door coaching, training en opleidingen. Van executive coaching tot systemisch werken. Mijn aanpak is concreet en nooit zweverig.

Persoonlijk

Ik ben er voor het goede gesprek, inspiratie, empowerment, begeleiding van teams, leiderschapsontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Ik kan een spiegel zijn, jullie met raad en daad terzijde staan, doorbraken helpen te realiseren om jullie doelen te realiseren. Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jullie persoonlijke behoefte. Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf en je team haalt. Lees in de referenties hoe mijn coachees mijn aanpak ervaren.
null

Moeder van drie volwassen kinderen.

null

Ik beschik over een flinke dosis mensenkennis.

null

Van mijn moeder heb ik geleerd om liefdevol te zijn en vanuit liefde te leven.

null

Van mijn vader heb ik geleerd door te zetten en nooit op te geven.

null

Ik ben gul en gun anderen hun geluk.

null

Mijn passie is jouw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van je team.

null

Ik zet graag mijn grote netwerk in om anderen te helpen groeien.

null

Ik houd van schoonheid maar ga steeds meer minimalistisch leven.

null

Ik leef gezond, sport en mediteer dagelijks en leer nog iedere dag.

null

Ik heb in de corporate wereld geprobeerd een ‘ijzeren dame' te zijn, maar heb ervaren dat dat niet bij mijn persoonlijkheid past. Ik wil vanuit een warm hart werken.

Van jongs af aan

Van jongs af aan heb ik een diepe interesse in persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn kast is gevuld met allerlei management- en coachingsboeken. Hoe zitten mensen in elkaar? En hoe steek ik zelf in elkaar? En hoe kan ik van betekenis zijn?

Als jong meisje was ik al een echte boekenwurm en al bezig met mezelf te ontwikkelen, te leren en te ontdekken. Dit vurige verlangen naar groei en persoonlijke ontwikkeling heeft in mijn loopbaan bijgedragen dat ik me breed heb kunnen ontwikkelen en hele mooie functies mocht en mag vervullen. Met deze inzet heb ik teams succesvoller gemaakt, doelen gerealiseerd, mensen ondersteund in hun groei en warme relaties opgebouwd. Ik deed het wel op mijn manier; de mens centraal. Mijn passie is om jou te ondersteunen om jouw unieke gift te ontdekken en vanuit zuiver verlangen te gaan doen wat je echt wilt. Je gaat je natuurlijke talenten inzetten om succesvoller en gelukkiger te worden. Vaak zitten we onszelf in de weg en zien we zelf geen ander perspectief. Ik kan je begeleiden en helpen ontdekken wat je nog meer in petto hebt en hoe je soms op verrassende manieren je doelen kan behalen. En hoe je dat kan doen met je hele team.

Ik put daarbij uit mijn jarenlange management directie-ervaring en uit mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met coaching, training en verschillende opleidingen. De afgelopen jaren heb ik al veel directie- en managementteams en professionals mogen begeleiden op vlak van werk gerelateerde vraagstukken of levensvragen. Dat brede palet zet ik in om jou te helpen.

Nieuwsgierig?

Laten we kennismaken.