Executive coaching

Als (top) manager of ondernemer ben je zakelijk verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor de mensen om je heen. Je bent beslisser, inspirator en staat voor ingewikkelde vraagstukken. Het vraagt veel van je. Je moet visie ontwikkelen, strategische keuzes maken, richting geven. Je raad van commissarissen of je leidinggevende en je medewerkers meekrijgen.

Hoe houd je jezelf scherp en bij wie kunnen jij en je team terecht voor inspiratie? Hoe houd je plezier in je werk? Waar beleef jij plezier aan en waar loopt je energie op weg en hoe kan je dat voor jezelf en binnen je team verbeteren?

Samen met jou zoek ik naar een aanpak die het best past bij jouw persoonlijke behoeftes en die van je team. Ik spar met je en spiegel jou. Uiteraard is er ook aandacht voor businessontwikkeling en bedrijfsvoering. Hoe breng jij de organisatie naar het volgende niveau en hoe betrek je de stakeholders daar optimaal bij. Hoe realiseer je met je team de gekozen richting. Hoe boor je de potentie in je team aan? Ik geef je graag de tools en middelen om de juiste stappen te kunnen zetten.

Daarbij zet ik graag de ACT-meting (Analytical Competence Tool) in. Dit is een drijfveren- en talentmeting.

Benieuwd wat anderen van onze sessies vonden?

Nieuwsgierig?

Laten we kennismaken.